[ EN | ES |

8a edició CURSA I MARXA SOLIDÀRIA

Diumenge 15 de desembre 2019

EN SUPORT A LA MARATÓ DE TV3

Diumenge 15 de desembre 2019

8a edició CURSA I MARXA SOLIDÀRIA

Diumenge 15 de desembre 2019

LA INVESTIGACIÓ DEPEN DE TU: MALALTIES MINORITÀRIES

Diumenge 15 de desembre 2019

8a CURSA SOLIDÀRIA DE LA UAB
EN SUPORT A LA MARATÓ DE TV3

La Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració de l´Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, organitzem el diumenge, 15 de desembre de 2019 la vuitena edició de la cursa solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3. La recaptació de les donacions de la cursa es destinaran a La Fundació la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

Les malalties minoritàries són un grup molt ampli i divers de patologies entre 6.000 i 8.000, majoritàriament genètiques– que tenen com a denominador comú la baixa incidència: cadascuna afecta, com a màxim, 5 de cada 10.000 persones. Entre un 6% i un 8% de la població té una malaltia minoritària: a Europa hi ha 30 milions de persones afectades, 3 milions a Espanya i prop de mig milió a Catalunya. Si bé el nombre de pacients de cada malaltia és baix, en conjunt suposen un grup molt nombrós. Són, per tant, una gran minoria.

La UAB està desenvolupant importants recerques en aquest àmbit i creiem que és vital conscienciar a la societat per cooperar i obtenir recursos per a la recerca d´aquestas malalties.

Corre, camina, participa com a voluntari... Sol, amb amics o en família però no deixis de col·laborar. T’ESPEREM a la UAB el 15 de desembre!

slogan2019

RECORREGUTS

Sortida i arribada: Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

480m

480m

6.5km

6.5km

11.6km

11.6km

REGLAMENT

Data: El diumenge 15 de desembre de 2019.

Sortida i arribada: Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Circuits: 95% asfaltat, senyalitzat, tancat al trànsit i controlat. L´organització es reserva el dret de modificar el circuit / els circuits per motius de seguretat.

Distàncies: aproximadament 11.6km, 6.5km i 480 metres.

Horaris:

(*) En cas que la caminada tingui un nombre significatiu de participants, l´horari de sortida podrà alterar-se en uns minuts.

Categories cursa 11.6km:

(*) Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d´un dels pares y/o tutors.

Categories cursa 6.5km:

(*) Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d´un dels pares y/o tutors.

No hi haurà categories en la caminada de 6.5km.

No hi haurà categories en la cursa / caminada per a esportistes amb mobilitat reduïda.

Informació per a participants menors d’edat:


Tots els menors d’edat inscrits a la cursa de mobilitat reduïda (> 8 anys), a la cursa / caminada de 6.5km (>8 anys) i a la cursa de 11.6km (entre 14 anys i menors de 18 anys) hauran de portar signada l’autorització dels pares, mares o tutors. Baixeu-vos aquí el document d’autorització per a menors d’edat.


Preus de les inscripcions:Els participants de la cursa / caminada hauran de formalitzar la seva inscripció:

 • Internet: en aquesta web.
 • Presencials: a "dBici" (C/ Sant Ramon 116, Cerdanyola del Vallès). Descarregar formulari inscripció presencial.

La cursa té un caràcter solidari. Es preveu donar a La Marató de TV3 com a mínim la quantitat de 8€ per inscripció. L’organització està treballant per tal que aquesta quantitat pugui ser superior.

Cada corredor federat és responsable d'assegurar-se que la federació esmentada al moment de formalitzar la seva inscripció cobreixi aquest tipus d'esdeveniment.

Data límit d'inscripció:

 • Online: fins el divendres 13 de desembre a les 23:59:59h.
 • Presencials: 14 & 15 de desembre.

Xips: Els xips són els oficials de Championchip. Qui tingui xip groc s’ha de inscriure donant el seu codi i l’ha de portar a la cursa si vol sortir a les classificacions. Qui no tingui xip groc ha de llogar-ne un de blanc que haurà de retornar en finalitzar la carrera. Els xips blancs es lliuraran juntament amb el dorsal i la samarreta.

Assegurança: L’assegurança d’accidents és obligatòria per qui no tingui la cobertura d’accidents específica per a aquest tipus de competició. L’import de l’assegurança d’accidents és de 1,50 €.

Cal que els participants amb assegurança coneguin la cobertura exacta de la pòlissa a la que estan subscrits.

Recollida de dorsals i/o xips:

 • Dissabte 14 de 10:00 a 14:00h a l’Hotel Campus.
 • Diumenge 15 a partir de les 8:00 hores i fins a 30 minuts abans de començar cada cursa, a l´Hotel Campus a metres de la sortida.
Caldrà portar el DNI/NIE/passaport per recollir el dorsal, el xip (si correspon) i la samarreta. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d´un dels pares i/o tutors.

Comprovants: L´organització pot demanar documents acreditatius de l´edat de les persones que hi participen.

Tancament de la cursa: L´arribada dels corredors participants es tancarà a les 13:30 hores.

Classificacions cursa 11.6km i cursa 6.5km: Les classificacions es publicaran a la pàgina de la cursa una vegada rebuda la informació de l’empresa que s’encarregui del cronometratge. S’hi inclouran els/les corredors/res que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal i el xip corresponents. L’organització situarà, al llarg del circuit, el nombre suficient de controls per assegurar que la prova sigui del tot correcta i esportiva. No hi haurà trofeus per als guanyadors de la general i/o per categoria.

No hi haurà classificacions de la caminada de 6.5km.

No hi haurà classificacions de la cursa/caminada de 480m per a esportistes amb mobilitat reduïda.

Devolució del xip: Un cop el/la corredor/a hagi passat per la línia d´arribada, en els punts de recollida establerts.

Responsabilitats: L´organització no es fa responsable dels danys materials i immaterials que es puguin originar per la participació a la cursa / caminada. Hi ha prevista l´assistència d´ambulàncies de la Creu Roja amb el servei de primers auxilis.

Reclamacions: S´han de fer per escrit al director de la "La cursa de la UAB - La Marató de TV3", adjuntant-hi 50 €, que es retornaran només si la reclamació és correcta.

Modificacions: L´organització es reserva el dret de fer qualsevol variació. En tot cas, se n´informarà adequadament.

Trofeus: No hi haurà trofeus per als guanyadors de la general i/o per categoria.

Serveis addicionals oferts:

 • Fira d´Entitats.
 • Regal de samarreta tècnica.
 • Guarda-roba.
 • Avituallament líquid a l´arribada.
 • Dutxes en el Servei d´Activitat Física (SAF) de la UAB.
 • Dia de la cursa hi haurà jornada de portes obertes del Servei d´Activitat Física (SAF) de la UAB per tothom (participants, acompanyants, altri).


Baixa / anul·lació: No es reintegrarà l’import de les inscripcions a les diferents modalitats.

SERVEIS I ACCESSOS

Serveis

 • Fira d'Entitats: a la zona de sortida i arribada de la Cursa hi trobareu estands informatius per a conèixer les activitats que desenvolupen les associacions actives en l’àmbit de La Marató d'aquest any.
 • Guarda-roba.
 • Fisioteràpia: servei de fisioteràpia a la zona d'arribada, a càrrec dels alumnes del Grau de Fisioteràpia de la UAB.
 • Avituallament en acabar la Cursa, entre d’altres amb un caldo ben calent.
 • Dutxes: si un cop finalitzada la Cursa voleu dutxar-vos, ho podreu fer a les instal·lacions del Servei d’Activitat Física de la Universitat, on gaudireu de Jornada de Portes Obertes fins a les 14 h.
 • Estacionament: Us recomanem que vingueu al Campus utilitzant transport públic. A 250 mts. de la zona de sortida de la Cursa està ubicada l'estació de FGC-Bellaterra. Consulteu horaris a FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).
 • Plànol de les zones d’estacionament:
 • UAB map

Zones prioritàries:

 • ZONA 1. Avinguda de Can Domènech: inclou tota la zona d'estacionaments a banda i banda del vial entre la Facultat Medicina i la Vila Universitària.
 • ZONA 2. Carrer de la Vinya (zona d'estacionament situada al costat de la Facultat de Ciències de la Comunicació).
 • ZONA 3. Carrer de la Vall Moronta (vial que connecta l'Avinguda de can Doménech amb la Plaça Cívica).

Zona alternativa:

 • ZONA 4. Avinguda de l’Eix Central (des de l’edifici C, fins el pàrquing de Plaça Cívica).Tingueu en compte que a partir de les 9:30 h. hi haurà restriccions de trànsit en els itineraris per on passa la Cursa i no es podrà garantir l’accés a les zones d’estacionament més properes a la zona de sortida de la Cursa. A partir de les 13:30 h. el trànsit pels vials del Campus quedarà normalitzat.

Estacionament per a persones amb mobilitat reduïda: s’han habilitat 15 places just darrere de l’Hotel Campus.

Predicció del temps: ennuvolat amb temperatures de 12 a 18º. En cas de situació meteorològica adversa, la Cursa es durà a terme igualment. Els acompanyants podran confinar-se en espais coberts previstos a tal efecte.

Accessos

Com arribar a la UAB?


Com arribar a Vila Universitària?

INSCRIPCIó

Inscriu-te ARA a la 'VIII Cursa Solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3'.

Per facilitar registres familiars / grupals, es poden gestionar fins a deu inscripcions en un sol pagament. Si us plau, premeu la silueta amb el símbol més per afegir un altre participant.


VIDEOS

NO T’ATURIS ... corre o camina un altre any més. Mentre esperem l’arribada del 15 de desembre podem recordar tot el viscut en les set edicions passades. Darrere de cada imatge hi ha moltes històries... Quina és la teva?

MéS VIDEOS

2019 - LA MARATÓ DE TV3

slogan2019

2018

2017

MéS VIDEOS

Organitza:

UAB / Aj Cerdanyola de Vallès


UAB

Patrocinador principal:

applus
sinslogan2019

CONTACTE

Non Stop Run Club Esportiu


Gestió d’inscripcions NonStopRun.com

Política de privacitat